Центр надання адміністративних послуг

Сергіївська територіальна громада

19/05/2023

Установчі документи від 06.12.2018 № «РЕГЛАМЕНТ відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Сергіївської сільської ради»

 

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ГАДЯЦЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(двадцять перша сесія сьомого  скликання)

 

РІШЕННЯ

06.12. 2018

 

Про затвердження Регламенту відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Сергіївської сільської ради

                                                                                                                 

Керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частиною 10 статті 12 Закону України «Про адміністративні послуги», постановою  Кабінету Міністрів України  від 01.08.2013  № 588  «Про затвердження Примірного регламенту центру надання адміністративних послуг», з метою покращення якості надання адміністративних послуг, сільська рада ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити Регламент відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Сергіївської сільської ради в редакції згідно з додатком.

2. Спеціалісту І категорії сектору економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Сергіївської сільської ради Гринь І. І. з дотриманням вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» не пізніше п’яти робочих днів з дня прийняття цього рішення оприлюднити його на офіційному Веб-сайті Сергіївської сільської ради в глобальній інформаційній мережі Інтернет - http://sergiyvska-rada.gov.ua/.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань прав людини, соціального захисту населення, законності,депутатської діяльності і етики.

        

Сільський голова                                                                           І. Г. Лідовий

 

 

 


Прикріплені файли: